Åre golfdamer

ÅRE GOLFDAMER 2017

Varmt välkommen till en ny säsong!

DAMTRÄNINGSHELG 17-18 JUNI

Under två dagar kommer vår PRO Jocke Ekeroth att drilla oss i golfens ädla konst. Förutom träning så ingår 2 luncher, 4 fika samt en middag på lördagkväll på Holiday Club. Allt detta för det fantastiska priset av 1 200 kronor (dryck tillkommer för middagen). Anmälan sker till mgunillajohansson@hotmail.com senast 1 juni. Begränsat med platser så först till kvarn…

Vid avanmälan sent, dvs samma vecka, tar vi ut en avgift på 300:-. Vid frågor kontakta Jocke, j.eken@hotmail.com

TISDAGSTÄVLINGAR

Tisdagstävlingarna har blivit tradition. Vi kommer att köra hela sommaren och hoppas att gamla som nya tisdagstävlare dyker upp! Vi kör igång med kick off på Nationaldagen den 6 juni och fortsätter varje tisdag 18.00 fram till september, då vi startar redan 17:30. Respektera starttiderna eftersom vi har bokat av just dessa tider!

Anmäl dig till tisdagstävlingarna senast kl. 12:00 samma dag.

OBS! Anmälan sker via www.golf.se.

Anmälningsavgift 50 kr betalas kontant på plats.

Gäster är alltid välkomna på våra tisdagar. De betalar anmälningsavgift som alla andra, men inte full greenfee, utan behöver bara betala tävlingsgreenfee.

PREL SPELPROGRAM

JUNI

6                    Säsongsstart m fika                                   Singelspel, slaggolf (Hål 1)

13                  Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 10)

20                  Partävling                                                  Scramble, poängbogey (Hål 1)

27                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 10)

JULI

4                    Singelspel                                                  Slaggolf från rött tee, vi bjuder in herrarna (Hål 1)

11                  Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 10)

18                  Knottsslaget/Singelspel                              Slagtävling (Hål 1)

25                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 10)

AUGUSTI

1                    Jämtflaggan                                              Slagtävling, gör din egen flagga (Hål 1)

8                    Partävling                                                  Greensome (Hål 10)

15                  Singelspel från Gul tee                              Poängbogey (Hål 1)

22                  Kvällstofflan m ”after tee”  Poängbogey (Hål 10)

29                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 1)

SEPTEMBER OBS! Start kl. 17.30

5                    Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 10)

12                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 1)

19                  Fyra klubbor                                             Poängbogey (Hål 10)

26                  Partävling                                                  Foursome (Hål 1)

Oktober

1                    Snörtävling                                                Poängbogey partävling, se info nedan (18 hål)

3                    Avslutningsmiddag                                   Med prisutdelning

JH Bäst Ladies

JH Bäst Ladies går av stapeln den 2-3 september hos oss på Åre Golfklubb! Se till och bilda lag och var med och spela. Man är fyra i varje lag och spelar både partävling och singelspel och vi kan ha hur många lag som helst från oss. Vi måste ju försvara segern från i fjol! Inbjudan med info kommer under våren.

Klubbmästerskap

Glöm inte anmäla dig till KM, preliminärt datum är lördag 16 september.

Snörtävling

Den 1 oktober spelar vi vår traditionella avslutningstävling för säsongen. Bjud in en herre eller låt en herre bjuda in dig. Tävlingsformen är Greensome och alla spelar från röd Tee.

Varje par får en bit snöre baserat på hcp som kan användas på banan istället för slag.

KOM IHÅG ta med sax!

Håll ett litet öga på anslagstavlan, det är vår plats för kommunikation, och så klart, vår egen hemsida.

Damkommittén består av:

Elina Lindholm

elina@butiktegel.se

Gunilla Johansson

mgunillajohansson@hotmail.com

Annika Wignäs

annika.wignas@skistar.com

Välkomna att höra av er om ni har några funderingar!