Åre golfdamer

ÅRE GOLFDAMER 2018

Varmt välkommen till en ny säsong!

DAMTRÄNINGSHELG 16-17 JUNI

Under två dagar kommer vår PRO Jocke Ekeroth att drilla oss i golfens ädla konst. Förutom träning så ingår 2 luncher, 4 fika samt en middag på lördag kväll, vi återkommer om plats. Allt detta för det fantastiska priset av 1 500 kronor (dryck tillkommer för middagen). Betalning kontant vid inskrivning lördag morgon. Anmälan sker till elina@butiktegel.se, skicka ditt namn, HCP och eventuell matallergi, senast 1 juni. Begränsat med platser så först till kvarn…

Vid avanmälan sent, dvs samma vecka, tar vi ut en avgift på 300:-.

Vid frågor om träningsupplägget kontakta Jocke. j.eken@hotmail.com

TISDAGSTÄVLINGAR

Tisdagstävlingarna har blivit en tradition. Vi kommer att köra hela sommaren och hoppas att gamla som nya tisdagstävlare dyker upp! Vi kör igång med kick off 5 juni och fortsätter varje tisdag 18.00 fram till september, då vi startar redan 17:30. Respektera starttiderna eftersom vi har bokat av just dessa tider!

Anmäl dig till tisdagstävlingarna senast kl. 12:00 samma dag.

OBS! Anmälan sker via www.golf.se.

Anmälningsavgift 50 kr betalas kontant på plats.

Gäster är alltid välkomna på våra tisdagar. De betalar anmälningsavgift som alla andra, men inte full greenfee, utan behöver bara betala tävlingsgreenfee.

SPELPROGRAM 2018

JUNI

5                    Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 1)

12                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 10)

19                  Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 1)

26                  Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 10)

JULI

3                    Singelspel                                                  Slaggolf från rött tee, vi bjuder in herrarna (Hål 1)

10                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 10)

17                  Singelspel/Knottslaget                            Poängbogey (Hål 1)

24                  Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 10)

31                  Singelspel/Jämtflaggan                           Slagtävling, gör din egen flagga (Hål 1)

AUGUSTI

7                    Singelspel                                                  Slagtävling (Hål 10)

14                  Singelspel från Gul tee                            Poängbogey (Hål 1)

21                  Singelspel/ Kvällstofflan”                       Poängbogey (Hål 10), med ”after tee”

28                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 1)

SEPTEMBER OBS! Start kl. 17.30

4                    Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 10)

11                  Singelspel                                                  Poängbogey (Hål 1)

18                  Fyra klubbor                                             Poängbogey (Hål 10)

25                  Singelspel                                                  Slaggolf (Hål 1)

30                  Partävling/Snörtävling                          Poängbogey, se info nedan (18 hål)

2                   Avslutningsmiddag med prisutdelning

Klubbmästerskap

Glöm inte anmäla dig till KM, preliminärt datum är lördag 8 september.

Snörtävling

Den 30 september spelar vi vår traditionella avslutningstävling för säsongen. Bjud in en herre eller låt en herre bjuda in dig. Tävlingsformen är Greensome och alla spelar från röd Tee.

Varje par får en bit snöre baserat på hcp som kan användas på banan istället för slag.

KOM IHÅG ta med sax!

JH Bäst Ladies

JH Bäst Ladies går av stapeln den 1-2 september på Östersund Frösö GK. Se till och bilda lag och var med och spela. Man är fyra i varje lag och spelar både partävling och singelspel och vi kan ha hur många lag som helst från oss. Vi måste ju försvara segern från i fjol! Inbjudan med info kommer under våren.

Håll dig uppdaterad via klubbens hemsida www.aregolfklubb.com

Damkommittén består av:

Elina Lindholm

elina@butiktegel.se

Gunilla Johansson

mgunillajohansson@hotmail.com

Annika Wignäs

annika.wignas@skistar.com

Välkomna att höra av er om ni har några funderingar!