Coursepartner

Gör som dessa företag! var med och öka standarden samt utveckla golfbanan med prylar. Kanske vill du synas på nya bänkar eller bolltvättar?

Åre Skidsport visar vägen till mitten av green.

Åre Skidsport är en av Åres populäraste kläd och sportbutik, nu 3:de generationen.

_____________________________________________________________________

ICA Åre har asfalterat rangen, köpt nya utslagsmattor och försett oss med nya fina övningsbollar.

_____________________________________________________________________

Handelsbanken Åre ser till så att klubbens golfbilar rullar som dem skall

_____________________________________________________________________

Beijer hjälper till med material till våra nya säkra broar på golfbanan