Bäst Ladies

Åre Golfklubb bjuder in till JH Bäst Ladies 2-3 september 2017.

Lördag 2/9:

Första start: kl 08:00, 2×2 spelare/lag 18 hål slaggolf, fyrboll (bästboll).

Andra start: ca kl 14:00 efter lunch. 2×2 spelare/lag  9 hål, greensome.

Det är gemensam middag på lördag kväll, återkommer med mer information om tid och plats.

Söndag 3/9:

Första start: kl 09:00 , 4 spelare/lag  18 hål, slaggolf, singel.

Lagdeltagarna behöver inte tillhöra samma klubb. Tävlingen är uppdelad i tre deltävlingar där respektive tävling läggs in i GIT. Lagens totala nettoresultat blir slutresultat.

Länsgreenfee betalas på klubben, 275:- per dag och person. Introduktionskort gäller en dag.

Startavgiften 400:- per lag betalas på lördag morgon.

Fika ingår båda dagarna efter hål 9.

Anmälan senast 1 augusti med lagnamn och golf-id till Gunilla Johansson, mgunillajohansson@hotmail.com.   Uppge i anmälan också vilka som spelar partävlingarna, det är samma par hela dagen.

Vi kommer under försommaren komma med ett utskick information om logiförslag, luncherbjudande, den gemensamma middagen på lördagen bl a.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Åre GK.

Annika Wignäs, Elina Lindholm och Gunilla Johansson

Damkommittén