Bäst Ladies

Åre Golfklubb bjuder in till JH Bäst Ladies 2-3 september 2017.

Lördag 2/9:

Första start: kl 08:00, 2×2 spelare/lag 18 hål slaggolf, fyrboll (bästboll).

Andra start: ca kl 14:00 efter lunch. 2×2 spelare/lag  9 hål, greensome.

På kvällen hålls en gemensam middag för alla lagen på Holiday Club i Åre.  Pris 225 kronor (dryck tillkommer).

Söndag 3/9:

Första start: kl 09:00 , 4 spelare/lag  18 hål, slaggolf, singel.

Lagdeltagarna behöver inte tillhöra samma klubb. Tävlingen är uppdelad i tre deltävlingar där respektive tävling läggs in i GIT. Lagens totala nettoresultat blir slutresultat.

Länsgreenfee betalas på klubben, 275:- per dag och person. Introduktionskort gäller en dag.

Startavgiften 400:- per lag betalas på lördag morgon.

Fika ingår båda dagarna efter hål 9.

Anmälan senast 1 augusti med lagnamn och golf-id till Gunilla Johansson, mgunillajohansson@hotmail.com.   Uppge i anmälan också vilka som spelar partävlingarna, det är samma par hela dagen.

Förslag till centralt boende i Åre

Brunkullan

8 bäddars lägenhet 1595 kr (+ ev städ 2035 kr) per natt. 4 bäddars lägenhet 970 kr (+ ev städ 1425 kr) per natt.

Bokning sker via www.skistar.com

Holiday club

I boendet ingår frukost, entre till badet, morgonsimning, entré till SATS gym Holiday Club, träningspass och Active Inclusive – rörelseglädje för alla, (Morgonsimning och entrè till SATS Gym 15 års åldersgräns)

Boka på  www.holidayclub.se och använd kampanjkoden: BestLady då erhåller du 30% rabatt på ord hotellrumspris.

Tänk på att ju tidigare de bokar desto bättre pris, priset kommer att gå upp men rabatten är densamma. Det är möjligt att boka mellan 30/8 – 5/9 om någon vill komma tidigare och träna.
Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Åre GK.

Annika Wignäs, Elina Lindholm och Gunilla Johansson

Damkommittén