Aktuellt på banan

14 oktober , Nu är det vinter på klubben, banan är stängd

31 maj,  Hela banan 18 hål är öppen med ordinarie greener.

* Cafet håller öppet dagligen från och med 19 juni.

* Greenfee när klubbhuset inte är bemannat betalas kontant eller med swisch

* Tidsbokning alla tider mellan 9-17

Välkomna

13 maj / Hål 1-9 är öppet med 3 vintergreener. Ingen övrig service i klubbhus. Greenfee betalas kontant eller med swich vid gula huset.

4 maj / Rangen öppen ( 10 :- mynt i bollautomaten)

7 maj / Rangen öppen ( 10 :- mynt i bollautomaten)

2 juni / hål 1-9 har öppnat med ordinarie greener.

2 juni / Toalett finns i klubbhuset med ingång via verandan

13 juni / klubbhuset öppnar med Cafe / Reception och Shop

JULI //  HELA BANAN ÄR ÖPPEN ALLA 18 HÅL  / VÄLKOMNA!!!

Från 28 september är klubbhuset ej bemannat, banan är öppen så länge fla2ggorna står ute och att det inte är frost eller snö på banan. Greenfee betalas vid gula huset kontant eller med Swish. Vi tillämpar höstgreenfee 200:- för hela dagen. Greenfeemedlemmar 150:-.

13 oktober // Banan är fortfarande öppen, men det är ofta frost på morgonen, när frosten släpper på hål 1 är det fortfarande frost på hål 2. Hål 13 och 16 är även dem känsliga. Så ta det försiktigt därute och om ni har spelat in en boll på en green och det är frost så är det inte OK att hämta bollen. Gräset dör och vi får en jobbigare start inför 2016.  Men i övrigt spela på.

3 November,, banan beräknas hålla öppet fram tills den 8 november om vädret tillåter.

Banan har stängt för säsongen 2015.